پولیش زدن سنگ گرانیت باعث برگرداندن زیبایی و جلای اولیه سنگ میشود. سنگ ها نیز مانند دیگر ابزار و وسایل نیاز به نگهداری و توجه دارند. پس برای نگهداری و افزایش طول عمر انواع سنگ مخصوصا سنگ های قیمتی مثل سنگ گرانیت نیاز به پولیش کاری است. پس از گذشت سال ها، کیفیت و جلوه سنگ ها کم رنگ تر خواهد شد. از این رو نیاز به رسیدگی و پولیش کاری است. در ادامه مقاله به تعریف کلی پولیش پرداخته خواهد شد. چرا بایستی از پولیش سنگ استفاده کرد؟ انواع پولیش و این که کدام روش مناسب تر است، جواب داده خواهد شد. پس با ما همراه باشید تا دکوراسیون داخل منزل خود را زیبا و براق کنید.
پولیش چیست؟
پولیش یا پولیش کاری روشی برای حفظ و نگهداری کیفیت سنگ های استفاده شده در ساختمان و سازه های مختلف است. پولیشکاری نوعی براق نمودن سنگ محسوب میشود.
چرایی استفاده از پولیش کاری
اگر در مناطق پربارش مانند شمال کشور زندگی میکنید، اگر در مناطق آفتابی مانند جنوب کشور زندگی میکنید. حتما به پولیش زدن سنگ احتیاج خواهید داشت. چرا که پولیش کاری نوعی مقاوم سازی سنگ در برابر نفوذ آب است. همچنین پولیش زدن سنگ، آن را از کدری و ماتی که تاثیر نور مستقیم آفتاب است، نجات خواهد داد.
مزایا پولیش زدن سنگ
- آلودگی های سطح سنگ را از بین میبرد
- سنگ را براق و شفاف میکند
- سنگ های با رنگ روشن را جلا میدهد
کدوم سنگ ها را می توان پولیش زد؟
انواع سنگ هایی که در ساخت و ساز ساختمان ها استفاده میشود، قابلیت پولیش کاری را دارند.
- پولیش سنگ نما
- پولیش دکوراسیون داخلی ساختمان (شومینه، کابینت، دیوارها و…)
- پولیش ستون های ساختمان
- و…
انواع پولیش کاری سنگ
- با استفاده از دستگاه پولیش کاری (دستگاه پولیشر)
- استفاده از واکس سنگ (واکس سنگ مشکی، واکس سنگ شفاف)
در این مقاله سعی بر آن است که پولیش کاری با دستگاه پولیشر آموزش داده شود. اگر دوست دارید پولیش زدن سنگ را با مواد براق کننده ای مثل انواع واکس ها آموزش ببینید، حتما به مقاله معرفی انواع مواد براق کننده سنگ مراجعه کنید.
پولیش زدن به نوعی همان جرم گیری سنگ ها به حساب میآید. سنگ هایی که دچار لک و چربی شدهاند حتما نیاز به پولیش کاری اساسی دارند تا حسابی تمیز و براق شوند. قبل از عمل پولیش کاری سنگ با دستگاه پولیشر حتما مراحل پولیش زدن سنگ گرانیت را انجام دهید تا سنگی براق و درخشنده داشته باشید.
مراحل پولیش زدن سنگ گرانیت
1.صیقل دادن سنگ با دست
بتدا باید کف سنگ را با آب و صابون یا هر ماده شوینده ای که در دسترس دارید، بشویید. منتظر بمانید تا سطح سنگ کاملا خشک شود.
2. سایش سطح سنگ
در این مرحله سطح سنگ باید با یک وسیله ای مثل سنباده سابیده و تراشیده شود. اگر لازم باشد چند بار باید این مرحله را تکرار کنید تا بعد از پولیش کاری سنگی براق و تمیز به دست آید.
چگونگی پولیش زدن سنگ گرانیت با پولیشر
اگر قصد پولیش کاری بر روی کف ساختمان را دارید، توصیه میشود مراحل زیر را مد نظر داشته باشید.
- تمیزکاری کف: کف را با پارچه ای نرم تمیز کنید تا هیچ گونه گرد و غبار و چربی نداشته باشد.
- پخش پولیش: بعد از خشک شدن کف سنگ، با استفاده از یک تی حوله ایی، پولیش را به اندازه چند متر روی کف پخش کنید.
- استفاده از دستگاه پولیشر: با استفاده از دستگاه پولیشر، سطح کفی که پولیش ریخته شده است را ساب بزنید. توجه کنید که دستگاه پولیشر دارای فرچه نرم باشد. همچنین بایستی بدون آب این کار را انجام دهید.
- مالش کف با پارچه ای خشک: بعد از سابیدن کف توسط پولیشر باید کف توسط پارچه ای نرم مالش داده شود. برای اطلاعات بیشتر جهت انواع پولیش کاری با موادهای براق کننده سنگ به لینک فوق رجوع شود.
سخن آخر
پولیش زدن سنگ گرانیت با دستگاه پولیشر توضیح داده شد. البته ممکن است دستگاه پولیشر در دسترس همگان نباشد. به همین منظور پیشنهاد میشود از سایر راه های پولیش کاری مثل استفاده از مواد براق کننده سنگ از جمله رنگ سه جزیی مشکی سنگ گرانیت، واکس سنگ گرانیت مشکی و یا شفاف بهره برد. همه این محصولات روشی کاربردی برای افزایش طول عمر سنگ ها هستند.
گروه صنعتی و تحقیقاتی پارابین تولید کننده محصولات شیمیایی از جمله واکس سنگ مشکی و شفاف است. خریدارن و فروشندگان عمده محصولات شیمیایی ساختمان، برای اخذ مشاوره تخصصی و همین طور مشاهده دیگر محصولات صنعتی مجموعه پارابین کافی است با شماره تلفن 02171057969 تماس حاصل فرمایند. محصولات خریداری شده در اسرع وقت به آدرس ذکر شده از طرف خریداران محترم ارسال خواهد شد.