چسب

جزئیات قانون ریزش سنگ نمای ساختمان

جزئیات قانون ریزش سنگ نمای ساختمان

جزئیات قانون ریزش سنگ نمای ساختمان به چه صورت است؟ اگر ساختمانی تازه ساخت خریده و شاهد ریزش سنگ نمای آن باشید، مسئولیت ریزش و خسارت وارد بر آن بر عهده چه کسی و یا چه کسانی است؟ تصور کنید خودروی خود را جلوی ساختمانی پارک کرده‌اید، سنگ نمای ساختمان بر روی خودروی شما ریزش کرده و خسارت زیادی بر آن وارد ساخته است. حال چه کسی باید خسارت بپردازد؟ مالک ساختمان؟ سازنده ساختمان؟ مهندس ناظر؟ سنگ کار؟ بیمه؟ و یا صاحب خودرو؟

تا چه حدی با قوانین ریزش سنگ نمای ساختمان آشنایی دارید؟ اگر دوست دارید بیشتر از حق و حقوق خود در این باره بدانید، حتما تا پایان مقاله با ما همراه باشید. در ادامه قانون ریزش سنگ نمای ساختمان را با جزئیات آن شرح خواهیم داد. یادتان باشد که حق گرفتنی است نه دادنی. با آشنایی بیشتر با قوانین حتما از حق خود دفاع کنید.

قانون ریزش سنگ نمای ساختمان

سنگ نمای ساختمان ریزش کرده است. حال تکلیف چیست؟ از چه کسی باید شکایت کرد؟ تعمیرات سنگ نمای ساختمان بعد از ریزش بر عهده چه کسی است؟ برای فهمیدن جواب این چنین سوالاتی اول باید جواب سوالات زیر را بدانید.

  1. چرا ریزش سنگ نما اتفاق افتاده است؟
  2. قدمت ساختمان چقدر است؟
  3. مالک ساختمان چه کسی است؟
  4. سازنده ساختمان چه کسی است؟
  5. مهندس ناظر ساختمان چه کسی است؟

پس قبل از اقدام به هر کاری باید علت های مختلف ریزش سنگ نما ی ساختمان بررسی شود. در این صورت شناختن مسئول ریزش سنگ نما راحت تر خواهد بود.

مسئول ریزش سنگ نمای ساختمان چه کسی است؟

بی شک سازنده و مهندس ناظر متهمان ردیف اول ریزش سنگ نمای ساختمان هستند. اما بنا بر قانون، اگر ریزش در سال های اولیه عمر ساختمان یعنی تا ده سال اول اتفاق بیفتد، بر عهده سازنده و مهندس ناظر ساختمان است. در غیر این صورت مسئول کیست؟ مالک ساختمان. مالک کنونی ساختمان هر کسی باشد باید هزینه تعمیرات سنگ نما و همچنین خسارت وارد شده به خودرو و یا فرد مصدوم را پرداخت کند.

قانون ریزش سنگ نمای ساختمان-پارابین

قانون ریزش سنگ نمای ساختمان-پارابین

تبصره قانون:

اگر ریزش سنگ نمای ساختمان بر اثر بلایای طبیعی مانند زلزله اتفاق افتاده باشد (حتی قبل از تولد ده سالگی ساختمان)، مسئولیت خسارت وارده تماما بر عهده مالک ساختمان است و سازنده و مهندس ساختمان بی گناه به حساب می‌آیند.

روش های اصولی برای جلوگیری از ریزش سنگ نمای ساختمان

روش های مختلفی جهت محکم کردن انواع سنگ ها بر روی نماهای ساختمانی اجرا می‌شود.

  1. ملات سیمان
  2. اسکوپ
  3. پیچ و رول پلاک
  4. چسب سنگ

از بین روش های  فوق پیشنهاد ما به شما پیمانکاران و مالکان ساختمان ها چسب سنگ است. چسب سنگ اپوکسی پارابین بهترین و برترین روش برای سنگ کاری نمای ساختمان انتخاب شده است. چرا که این محصول با ساختار دوجزیی و بر پایه رزین اپوکسی بودن، چسبندگی مادام العمری را برای انواع سنگ های استفاده شده در نمای ساختمان شما را به همراه خواهد داشت.

با چسب سنگ پارافیکس دیگر نیازی به هیچ گونه اسکوپ و یا رول پلاکی نخواهید داشت. با این محصول سنگ های سنگینی از جمله سنگ گرانیت نیز به راحتی بر روی نماها ساختمانی چسبیده می‌شود. قبل از وقوع هر گونه خسارات مالی و جانی با کمک چسب سنگ پارابین امنیت را به ساختمان های خود ببرید.

آموزش ترمیم لب پریدگی - پارابین

روش های اصولی برای جلوگیری از ریزش سنگ نمای ساختمان – پارابین

سوالات متداول در مورد جزئیات قانون ریزش سنگ نمای ساختمان

سوالات زیادی در رابطه با ریزش سنگ نمای ساختمان از یک وکیل و یا مراجع قضایی پرسیده می‌شود. سوالاتی مانند:

  • تعمیرات سنگ نمای ساختمان بعد از ریزش بر عهده چه کسی است؟
  • قانون در مورد ریزش سنگ نمای ساختمان و مرگ میر عابرین پیاده چیست؟
  • قانون درباره ریزش سنگ نمای ساختمان و خسارت به ماشین ها چه نوشته است؟

 

فکر می‌کنم با مطالعه این مقاله جواب همه سوالات فوق را گرفته باشید. در آخر بایستی گفته شود که در هر کاری فرد باید وجدان کاری داشته باشد. اگر مهندس ناظر هستید، لطفا در صورت مشاهده هر گونه تخلفی از سوی سازنده، سنگ کار، کارگر و… پایان کار را امضاء نکنید تا مسئول جان و مال مردم نشوید.

سخن آخر

قانون ریزش سنگ نمای ساختمان را با جزئیات کامل شرح دادیم. گفتیم که بعد از ده سال هزینه هر گونه خسارتی بر عهده مالک و یا مالکان ساختمان ها خواهد بود. بنابراین توصیه می‌شود قبل از وقوع هر گونه خسارتی به ساختمان، عابرین پیاده و یا خودروهای در حال عبور و پارک شده مقابل ساختمان خود، حتما با استفاده از روش های محکم کاری به خصوص چسب سنگ پارابین، سنگ نمای ساختمان خود را محکم و ماندگار کنید.

مجموعه پارابین محصولات ساختمانی خود از جمله چسب سنگ، واکس سنگ، رنگ سنگ مشکی و… را به مناسب ترین قیمت به فروش می‌رساند. جهت ثبت سفارش و مشاوره رایگان با پشتیبانان پارابین، با شماره 02171057969 تماس برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *